Плевенската "Мото Коледа" подкрепи лечението на малкия Мишо с 13 000 лева

Животът

10-01-2024, 22:10

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Майката на момчето направи емоционално обръщение и благодари на "Мото Коледа Плевен"

"Мото Коледа Плевен" подкрепи лечението на 9-годишния Мишо с 13 000 лева.

От екипа на благотворителната кампания, която се проведе за 12-та поредна година, споделиха следното на своята официална страница във Фейсбук:

"Здравейте на всички и за много години! Дойде най-трудният за нас момент, но и момент, който носи надежда! Първото дете, на което "Мото Коледа Плевен" дари средства за лечение е Мишо. Предполагаме, че повечето от вас знаят за него, тъй като семейството му води дълга и тежка борба със заболяването му - генетична неврофиброматоза, както и с това да събират средства, за да може тази борба да продължи. Трудно е да опишем емоциите си след срещите със семействата на децата, които са подложени още от мънички на предизвикателства, на които никое дете не бива да бъде подлагано! Надяваме се, че със сумата от 13 000 лв. ще можем да дадем още надежда и вяра! Знаем, че няма по-силна от българската майка, за това желаем на Мишо кураж, късмет и закрилата на Бог! Не сте сами, вярваме, че лошото ще мине, и че скоро усмивките ще са на лицата ви! ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!"

Майката на Мишо - Росица Иванова, направи емоционално обръщение и благодари на плевенската "Мото Коледа" за подкрепата:

Припомняме, че кампанията "Мото Коледа Плевен 2023" събра 43 754, 43 лева, което е най-големият ѝ успех от нейното създаване!