Сдружението на сираците с апел да помогнем с хранителни продукти на семейства на деца от училището в Пордим

Животът

28-11-2023, 09:16

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

От Сдружението и училищното ръководство се обръщат с молба към всички добри хора да помогнат според възможностите си

В рамките на националната инициатива "Коледа за всяко дете" НССБ обявява дарителска кампания за 48 семейства, на които децата им са ученици от 1-ви до 12-ти клас в СУ "Св. Св. Кирил и Методий" град Пордим.

"Общо 136 деца от тези семейства искаме да зарадваме с трайни хранителни продукти за да посрещнат на трапезата настъпващите празници Рождество Христово и Нова година! Децата са сираци, с един родител и от многодетни семейства в неравностойно социално положение", съобщи председателя на НССБ Слави Михайлов.

От Сдружението и училищното ръководство се обръщат с молба към всички добри хора да помогнат според възможностите си с трайни хранителни продукти, като олио, ориз, боб, леща, захар, брашно, лютеница, пастет, сирене, кашкавал, колбас и кутия вафли.

"През изминалите години се радваме, че заедно успяхме да осигурим храна за трапезата на нашите талантливи ученици през зимната ваканция. Няма нищо по красиво от това да споделим с нуждаещите се от залъка си и да доставим радост в студените празнични и земни дни", споделя Слави Михайлов.

Всеки, който желае може да изпрати продукти до офис на Еконт „Васил Левски“, град Плевен, получател: Слави Михайлов, тел.: 0877/822685, в забележка посочете, че са за децата от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим.

"В срок до 15.12.2023г. ще се събират в училище хранителните продукти, които може да бъдат дарени и на място в училището. Разчитаме на огромните сърца на добри хора, фирми и организации за да успеем с тази благородна инициатива", казаха организаторите на кампанията, пожелавайки на всички добри хора здраве и споделени светли празници.