Звездите на българския биатлон Милена Тодорова и Владимир Илиев избраха "Мама и Аз" за раждането на първата си рожба

Новините

02-11-2023, 13:49

Снимка:

"Сърце и мозък"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Малката госпожица е проплакала на 30 октомври в 9:50 ч. и е с мерки 49сми 2970 гр

Най-добрите български биатлонисти Милена Тодорова и Владимир Илиев – двойка в биатлона и живота, станаха родители на прекрасно момиченце. За един от най-важните моменти в живота им двамата избраха да се доверят на най-новата клиника за майчино и детско здраве в страната "Мама и Аз" в Плевен. Малката госпожица е проплакала на 30 октомври в 9:50 ч. и е с мерки 49сми 2970 гр. Екипът, водил раждането, е в състав акушер-гинекологът д-р Иво Петракиев, акушер-гинекологът д-р Мажед Алкара, заедно с неонатологичен и анестезиологичен екип.

Милена и Владо са заедно от няколко години и това е първата им рожба. „Избрахме името Ивайла. Щастливи сме и благодарни за чудото, което ни се случи.Благодарим на целия екип на "Мама и Аз" за професионализма и човешкото отношение, на д-р Петракиев, който бе неотлъчно до мен през цялата ми бременност и ме подкрепяше.Благодарение на тези хора и на техните грижи бях спокойна за раждането. По стечение на обстоятелствата това е първото ми влизане в болница, но хората тук и обстановката в клиникатате карат да се чувстваш сякаш си си вкъщи.За мен беше изключително важно да имам доверие в специалистите, намерих го в "Мама и Аз", споделя ден след щастливото събитие Милена.

"Благодаря, любов! Направи ме най-щастливия баща на това прекрасно момиченце!!! Обичам ви“, написататкото Владимирна страницата си във Фейсбук. И той, и Милена си пожелават малката Ивайла да расте здрава, щастлива и обградена с много любов: "Надяваме се, като порасне, да обича спорта като нас. Ние, като родители, със сигурност ще я възпитаваме в този дух."

Милена Тодорова е световен вицешампион за девойки, а Владимир Илиев –световен вице и европейски шампион по биатлон,както и световен шампион по летен биатлон при мъжете.

"Мама и Аз" е първата от 55 години насам специално новопостроена клиника за майчино и детско здраве у нас. Клиниката отвори врати в Плевен на 1 юни тази година. Все повече бъдещи майки от страната и чужбинаизбират да родят именно тук.Само за четири месеца 110 бебета са поели своята първа глътка въздух в ,Мама и Аз'.Гордост за клиниката е и отделението по неонатология – едно от най-добрите в страната, както и лабораторията по медицинска генетика.