Офисът на НАП в Плевен се включи в кампания "Капачки за бъдеще" за закупуване на поредната детска линейка

Животът

09-10-2023, 12:58

Снимка:

НАП

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Тази събота екипът на приходната агенция предаде над 20 кг. капачки, събирани в продължение на няколко месеца

За пореден път служителите от офиса на НАП в Плевен подкрепиха благотворителната кампания "Капачки за бъдеще" за закупуване на шестата детска линейка. Тази събота екипът на приходната агенция предаде над 20 кг. капачки, събирани в продължение на няколко месеца. За да могат да участват всички служители в офиса, на всеки етаж в сградата на НАП в Плевен е обособено място за събиране.

Това не е първата инициатива, която подкрепят служителите от офис на НАП Плевен. Като част от кампанията "НАП Зелена програма", екипът на приходната агенция в града се включи и в инициативата "Книги за смет", която поощрява едновременно рециклирането и четенето.

"Щастливи сме, че подкрепяйки тези две инициативи, даваме пример на децата си, допринасяме за опазване на околната среда и помагаме на хората в нужда. Правим го, защото вярваме, че когато всеки от нас полага ежедневни грижи, България и светът като цяло могат да станат едно по-приятно място за живеене“, коментира директорът на офис на НАП Плевен Цветомила Потурлиева.