Младежко сдружение "Надежда" и Кичка Бодурова с успешен благотворителен концерт в Плевен

Плевен

27-06-2023, 09:56

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Събитието помогна за осигуряването на 14 нови легла за децата от центъра за временно настаняване от семеен тип на ул. "Бяло Море"

Благотворителният концерт, организиран от младежко сдружение “Надежда”, в който се включи обичаната от няколко поколения Кичка Бодурова, премина успешно и изпълни своята цел - да помогне на децата от центъра за временно настаняване от семеен тип на ул. "Бяло Море".

Събитието събра много плевенчани в читалище "Съгласие" и ни напомни, че доброто е живо!

"Благодарение на дарители, спонсори и всички вас, успяхме да осигурим 14 бр. легла за децата от ЦНСТ - Бяло Море , гр. Плевен. Също така и да осъществим прекрасния концерт с г-жа Кичка Бодурова и дует "Аморе". Благодарим на дарителите, които запазват добротата за себе си с осигуряването на 14-те бр легла", споделиха от сдружението след концерта.

"Нашата кауза е да работим в полза на децата и хората в нужда, да ги подкрепяме и да им вдъхваме стимул и кураж да постигнат това, което сами не могат", допълват младите плевенчани с добри сърца.

Председател на Младежко сдружение "Надежда" е Тони Доров, а в управителния съвет са Кристиян Георгиев, Борислав Щерев, Иван Йовов, Илиян Данов и учредителите - Ивайло Хайтовски и Георгос Цветков.

От младежко сдружение “Надежда” изказват благодарност към зеленчукова борса - Фреш 73, администрацията на Университетска болница "Д-р Георги Странски" - Плевен, ВиК Плевен, Административен съд - Плевен, Окръжен съд - Плевен, Окръжна прокуратура - Плевен, Д-р Валентин Христов. "Крез"з ЕООД, Държавна финансово-стопанска гимназия "Интелект", Иван Йовов, който е в УС на младежко сдружение “Надежда”, народните представители Пламен Тачев и Валери Лачовски, както и на Кичка Бодурова, която се съгласи да стане съпричастна в тази кауза.

"За нас честта, съпроводена с достойнството, е в основата на всичко, с което искаме да се занимаваме и развиваме. С тези качества се върви напред и обществото е много по-стабилно", споделят още от младежко сдружение “Надежда”.