Александър Трайков поздрави абитуриентите от Випуск 2023 на ПГСС "Проф. Иван Иванов" - Долни Дъбник

Мисия

18-05-2023, 14:42

Снимка:

Областна администрация

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

ПГСС "Проф. Иван Иванов" - Долни Дъбник е член на Българската асоциация на професионалните гимназии по земеделие и хранителни технологии

Заместник-областният управител на Плевен Александър Трайков поздрави абитуриентите от випуск 2023 на Професионалната гимназия по селско стопанство "Проф. Иван Иванов" - Долни Дъбник.

"В област Плевен и в частност в Община Долни Дъбник селското стопанство винаги е било добре развито. Наличието на три научноизслeдователски института в областта на растениевъдството – лозарство, фуражите и царевицата е още един резерв за успешното развитие на този сектор. Всичко това предполага необходимост от добре подготвени кадри в областта на селското стопанство, каквито сте Вие!“, каза г-н Трайков.

Обръщение към възпитаниците по повод завършването направи инж. Жана Тодорова в присъствието на Наталия Ненчева, главен експерт "Образование, култура и спорт" в община Долни Дъбник.

На учителите и целия екип на ПГСС "Иван Иванов" заместник-областният управител пожела да продължат да подкрепят и прилагат педагогически иновации и съвременни подходи на преподаване. „Продължавайте да насърчавате модернизирането на образованието и ученето през целия живот!, призова г-н Трайков и пожела на абитуриентите здраве и много успехи по пътя професионалното им развитие.

ПГСС "Проф. Иван Иванов" - Долни Дъбник е член на Българската асоциация на професионалните гимназии по земеделие и хранителни технологии. Училището активно работи за привличане на бизнеса и административните институции в съвместни дейности, с цел издигане на авторитета си като образователен център.