Пламен Тачев: Подкрепете ни, за да преведем страната през тежките кризи - доказали сме, че можем и ще го направим (Видео)

Мисия

31-03-2023, 13:36

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Нека на 2-ри април оставим апатията и безразличието, нека излезем и гласуваме", призова водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 15 МИР Плевен

"Подкрепете ни, за да преведем страната през тежките кризи. Доказали сме, че можем и ще го направим!", заяви в специално видеообръщение Пламен Тачев, водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Плевен.

Ето цялото му обръщение:

Уважаеми съграждани, скъпи приятели, в партия ГЕРБ съм от самото начало. През цялото време г-н Борисов и ние в ГЕРБ сме отдадени на това да направим България  по-успешна, по-развита, демократична европейска страна!

Експертизата и опита, които имаме, ни позволиха да преведем страната през тежка финансова и икономическа криза, през тежка миграционна вълна с резултат нула миграция по нашите граници и през тежка ковид криза.

Трасирахме пътя на България към еврозоната и Шенген.

Направихме така, че България през цялото време да бъде финансово стабилна и вървеше напред.

И се появи "Промяната"... Фалшивата "Промяна", която успя за девет дни да похарчи 9 млрд. лева. Напомпа бюджета така, че се налага сега да се теглят по 1 млрд. лева заем всеки месец. Пари, които заедно с лихвите, ще връщаме ние, вашите деца и нашите внуци. Напомпаха инфлацията, цените се качиха главоломно. Откраднаха по лев на всеки литър автомобилно гориво.

България се разпада пред очите ни.

Скъпи приятели, има и хубава новина - че всичко зависи от вас! Всичко е във вашите ръце! Нека на 2-ри април оставим апатията и безразличието, нека излезем и гласуваме. Да гласуваме за България! Да гласуваме за нашата България! Уверявам ви, че всеки глас за нас ще бъде глас за стабилна България отново! Подкрепете ни, за да преведем страната през тежките кризи. Доказали сме, че можем и ще го направим!"