Добрата новина: Дарители осигуриха дърва и въглища за училището в плевенското село Върбица

Животът

27-08-2022, 19:36

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Само за седмица по сметката на училището са постъпили общо 20 000 лева

Дарители осигуриха дърва и въглища за Начално училище "Отец Паисий" в плевенското село Върбица. Така кампанията, стартирала само преди седмица, приключи с успех.

Добрата новина съобщи Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България (НССБ), което подкрепи активно акцията и помогна за нейното популяризиране.

Ето какво сподели Слави Михайлов пред Plevenutre.bg:

"С радост споделям с Вас, че кампанията за осигуряване на дърва и въглища за Начално училище "Отец Паисий" с. Върбица, общ. Плевен приключи с успех! Точно за една седмица се събраха нужните средства за дърва и въглища! Това е втората кампания, която подкрепям за училището и мога да отчета, че отново премина с успех! Благодаря Ви!

Днес в разговор по телефона г-жа Поля Мерджанова, директор на училището, ме увери, че по сметката на училището са постъпили общо 20 000 лева, което постигна и надскочи очакванията за подкрепа! Огромни благодарности изказвам от мое име и името на колектива на училището към добрите хора, които помогнаха! Сега с гордост и без притеснения вярвам, че ще започне началото на новата учебна година за децата от училището! Благодарим от сърце добри хора!"