Сдружението на сираците търси подкрепа за "Звезден бал" на 29 абитуриенти в неравностойно положение

Мисия

07-05-2022, 11:48

Снимка:

НССБ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Близо 1600 лева са нужни, за да се покрият всички разходи на абитуриентската вечер", съобщи председателят на НССБ Слави Михайлов.

В продължение на над два месеца Националното сдружение на сираците в България /НССБ/ успя да осигури празнични тоалети и обувки за 29 абитуриенти в неравностойно социално положение от КСУД град Роман, обл. Враца и зрелостници от училища в Плевен и областта. Тоалетите на абитуриентите са осигурени от фирми и добри хора, които помогнаха младите хора да имат мечтания тоалет за бала.

Традиционно за осма поредна година Сдружението иска да проведе празнична абитуриентска вечер за всички подпомогнати абитуриенти и да им подари незабравимо изживяване като са отправили покана до известни певци, които да вземат участие в "Звезден бал". Балната вечер е планирана да се проведе на 31 май в град Плевен, като за осигуряването на кувертите, настаняване в хотел, наемане на диджей и подарък за всеки са необходими средства.

До този момент от Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта OSJ - Велик Приорат България единствено са откликнали на молбата на Сдружението, като осигуриха по голямата част от средствата за провеждането на абитуриентската вечер.

Близо 1600 лева са нужни, за да се покрият всички разходи на "Звезден бал", съобщи Председателят на НССБ Слави Михайлов.

Той се надява още добри хора да откликнат на молбата и с подкрепата им да подарят една прекрасна вечер на младите хора.

Подкрепа за инициативата може да бъде направена чрез превод по сметката на Сдружението:

Национално сдружение на сираците в България, ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

IBAN: BG82FINV91501203760211

BIC: FINVBGSF

основание: Провеждане на Звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение.

"През изминалите години с тази инициатива успяхме да помогнем на над 240 зрелостници от цялата страна и се надяваме добри хора да помогнат, за да продължим традицията да правим добро", припомня Слави Михайлов.