Къща и склад към фирмен магазин за пиротехника горяха в Плевен

Крими

15-03-2022, 09:34

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

През изминалото денонощие екипи на РДПБЗН – Плевен са потушили пламъци в запалени сухи треви и отпадъци

На 14 март в 10:37 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за горяща къща на плевенската улица „Осъм“. По първоначална информация огънят е тръгнал от печка на твърдо гориво. Унищожени са покривна конструкция 60 кв.м.,  домашно имущество и техника. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на  РС ПБЗН – Плевен.

Вчера в 14:00 часа от РС ПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за възникнал пожар в склад към фирмен магазин за пиротехника в областния град. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение в ел. осветително тяло. Опушени са стени 200 кв.м. и са изгорели 20 кашони със стока.

На 15 март в 00:40 часа сигнал за горящи отпадъци в контейнер на улица „Плевенска епопея“ в областния град е бил подаден в РС ПБЗН – Плевен. Пламъците са потушени своевременно, няма нанесени щети.

През изминалото денонощие екипи на РДПБЗН – Плевен са потушили пламъци в запалени сухи треви в землищата на село Гривица, както и в землищата на градовете Белене, Искър, Летница и в Червен бряг в Индустриална зона.

На 14 март служители от РС ПБЗН – Плевен са извършили техническа помощ в апартамент в Плевен на улица „Дойран“. При пристигане на произшествието е установена жена в безпомощно състояние. За отключване на апартамента е проникнато през терасата на жилището.