Стойка Кръстева: Щастливият момент е, че децата отново искат да спортуват, връщат се в залите

Спорт

29-12-2021, 10:35

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стойка Кръстева: Решението за прекратяване на кариерата ми е окончателно

"Единственото нещо, с което мога да ви радвам оттук нататък е моето развитие като треньор", сподели тя

"Приключила съм своята състезателна дейност и съм започнала треньорска. Единственото нещо, с което мога да ви радвам оттук нататък е моето развитие като треньор и да помагам на децата да надскочат моите резултати. За наше огромно щастие има страхотен интерес, бих казала двоен. И не само в бокса. Във всички спортове има желаещи. Щастливият момент е, че децата отново искат да спортуват, връщат се в залите", сподели Стойка Кръстева в сутрешния блок на bTV.

"Моята роля като треньор не е свързана само докато текат съществените тренировки. Ролята ми е свързана с куп други неща, които са в тяхна полза. Срещаме с доста хора, които биха помогнали в бъдеще, с такива, които в момента помагат - за възстановяване, за екипировка и ред други неща. Опитваме се да намерим време за други дечица, които не се занимават със спорт или имат някакви здравословни проблеми. Да обърнем внимание и на тях", допълни олимпийската шампионка от Токио.

Стойка Кръстева изпраща изключително успешна година и се надява следващата да бъде такава за всички българи.

"Искам да пожелая да бъдем здрави. да бъдем смирени, малко по-добри. И кой с каквото може да помогне, за да бъдем една силна нация и да вървим напред", завърши тя.