Децата от филиала на ДГ "Вълшебен свят" в село Каменец получиха подарък

Новините

09-12-2021, 11:08

Снимка:

НССБ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Директорката на детската градина Венета Даганова благодари за дарението

Децата от филиала на ДГ "Вълшебен свят" в село Каменец, община Пордим, бяха зарадвани с чисто нов плазмен телевизор. Това сподели за Plevenutre.bg Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България. Той, заедно с кмета на общината, Детелин Василев е връчил новата придобивка за нуждите на градината.

Благодаря на Катя Димитрова, председател на Общинския съвет в Пордим, която осигури лакомства за малчуганите в детското заведение, добави Михайлов.

Директорката на детската градина Венета Даганова е благодарила за направеното дарение от името на персонала и децата и е споделила, че тази подкрепа е навременна и дава възможност на децата да бъдат прожектирани детски филмчета с научна цел.

Благородният жест е в изпълнение на договор за дарение между Националното сдружение на сираците в България с "Техномаркет България" за удовлетворяване нуждите на социални центрове и учебни заведения в страната. Благодарим за прекрасната възможност и подкрепа на ръководството на "Техномаркет България", заяви Слави Михайлов.