Невяна Владинова, Катрин Тасева и ансамбъла с грандиозен бенефис в "Арена Армеец"

Спорт

10-11-2021, 17:11

Снимка:

БФХГ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Прощалното шоу на олимпийските шампионки и приятели ще е на 16 декември

Грандиозен бенефис организира Българската федерация по художествена гимнастика на родните грации, които прекратяват спортната си кариера. Спектакълът ще се състои на 16 декември в зала “Арена Армеец” и в него ще участват олимпийските шампионки с ансамбъла от Токио 2020 Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, както и Елена Бинева, Теодора Александрова, Катрин Тасева и Невяна Владинова.

"Сън" е авторски спектакъл, който съчетава в себе си музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев-Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване и сет дизайн на Joker Media Rental.

Билетите вече са в продажба. Прощалното шоу на олимпийските шампионки и приятели ще е на 16 декември от 19:30 часа в столичната зала "Арена Армеец". Пропуските са разделени на 4 ценови категории, като най-евтините са по 30 лв., а най-скъпите - по 60 лв. Има и билети с цени от 40 лв. и 50 лв., като всеки може да си запази места и да си вземе билети на ipass.bg и на всяка каса на EASY PAY в страната.

Организаторите от Българската федерация по художествена гимнастика и "Палмс мюзик", които обещават грандиозно, невиждано шоу, смятат да запълнят капацитета на залата до краен предел при спазване на всички противоепидемични мерки.

В съоръжението ще могат да влизат хора само с валиден зелен сертификат: за ваксина, отрицателен PCR или бърз антигенен тест, както и преболедували (до 1 г. от издаването). Деца до 3-годишна възраст ще влизат без билет, но без право на място.

На територията на зала „Арена Армеец“ ще има подвижна лаборатория, където ще се правят тестове срещу заплащане. При отлагане на събитието поради епидемичната обстановка пък организаторите обещават да възстановят парите за билети или да ги презаверят за следваща дата.