Плевен стана арена на музикален клип с участието на известни изпълнители и спортисти (Видео)

"Обединени" показва едни от най-красивите места на града, както и кадри от Младежкия спортен панаир "Път към здравето"

Плевен се превърна в арена на музикален клип с участието на известни изпълнители и спортисти. Видеото към новата версия на песента "Обединени" е заснето тази пролет, като лентата е запечатала едни от най-красивите и емблематични места на града - Водната каскада, Фонтаните, Мавзолея и Панорамата.

Парчето се изпълнява от младежките любимци Валентина, Експоуз, Торино и Пашата, а освен тях, в кадрите се появяват още шеф Андре Токев, Ренета Камберова, Детелин Далаклиев, Елица Янкова, Иван Костадинов - Рампейдж и десетки талантливи деца и младежи от спортните клубове в Плевен, станали част от Младежкия спортен панаир "Път към здравето", провел се в Ученическата спортна школа през месец май.

Песента "Обединени" и видеоклипът към нея са част от кампанията, съпътстваща реализацията на проекта на асоциация "Докосни дъгата" и Министерството на младежта и спорта – "Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни", който се изпълнява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта.