Под патронажа на областния управител: РЗИ и рокерите се обединяват в "Да на ваксинацията"

Организират атрактивен мотофест

За поредна седмица в центъра на град Плевен на 19.06.2021г и на 20.06.2021г. на площад „Възраждане“ пред Мавзолея ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация с първа игла с ваксина срещу COVID-19. Кабинетът ще работи от 10,00 ч. до 16,00 ч. с всички разрешени за употреба в страната ваксини срещу COVID- 19.

Имунизацията ще се извърши след представяне на документ за самоличност.

По този повод областният управител Марио Тодоров и представители на мотоклубове „Огнени сенки“, „Мото туристически клуб – Пътни братя“, мотоклуб „Кан Аспарух“, мотоклуб „Камикадзе“, както и с подкрепата на цялото мотодвижение ще организират атрактивен мотофест. Той ще се състои на 20.06.2021г от 14 часа, а маршрутът е: начална точка - магазин „Практикер“; бул. "Русе"; бул. "Христо Ботев"; Ген. "Лейтенант Атанас Стефанов"; ул. "Дойран"; Централна ЖП гара- Плевен; ул. "Иван Миндиликов"; ул. "Данаил Попов"; ул. "Димитър Константинов" и ще бъде с крайна точка пред мобилния кабинет за имунизация в 15:00 часа.

Представителите на мотоклубовете, бяха единни в устната си подкана към всички граждани да се ваксинират на фона на ниската заболеваемост в град Плевен и в цялата страна.