Слави Михайлов превръща рождения си ден в дарителска инициатива за малката Алекс от Каменец

Председателят на Националното сдружение на сираците в България отправи апел

На 25 април 2021 г. председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов ще отбележи своя рожден ден. По този повод той се обръща с молба към всички приятели, които желаят да го поздравят - вместо да сторят това с подаръци и цветя, да се включат в благотворителна инициатива в подкрепа на малката Алекс от плевенското село Каменец.

"Както знаете традиционно за рождения си ден на 25 април не желая подаръци. Средствата, които бихте отделили за подарък лично към мен бих желал отново да бъдат пренасочени за благородна кауза. През изминалата година успях да помогна на многодетно семейство с чисто нова пералня и перилни препарати, благодарение на Вашата щедрост и уважение към инциативата за рожденит ми ден. Наясно съм с това, че даровете не биха ми доставили толкова много радост и за това Ви призовавам тази година отново да подкрепите инициативата, която съм решил да подкрепя", апелира Слави Михайлов.

"Малкото ангелче Алекс от плевенското село Каменец има гореща нужда от средства за да проходи! Предстои и операция в Америка, която сума е непосилна за нейното семейство! Моля всеки, който желае да уважи личния ми празник, да не ми прави подарък, а да дари директно по дарителската сметка на Алекс средства! Вашата съпричасност и подкрепа ще ме направят истински щастлив за пореден път и ще върне вярата ми към доброто! Благодаря на всички, които ще помогнат, като пожелавам здраве, благодат и много щастие в личен и професионален план!", сподели председателят на НССБ.