Роксана след COVID-19: Пренаредих приоритетите си и разбрах кои са ми приятелите

Певицата от Кнежа благодари на лекарите

Роксана, която преоболедува Covid-19 в края на февруари, вече се чувства добре и откровено сподели емоциите, които е изпитала в седмиците на изолация:

“След 15 дни карантина, мога отново да прегърна децата си, съпруга си и всички хора, които обичам безкрайно много. Пиша всичко това с насълзени очи, защото тези 15 дни бяха много тежки за мен. Това, че не се чувствах добре беше ясно, но много повече ме болеше от това, че не можех да видя децата си. В такива моменти човек разбира, че е просто човек като всички останали с разликата, че съм певица и ме дават по телевизията. Това беше още едно изпитание и урок в живота ми. Моята баба казваше: "Бог дава изпитания само на силните, той слабите не ги закача...".

“Дадох си сметка за всяка секунда от живота си за тези две седмици, пренаредих приоритетите си и разбрах кои са ми приятелите. Нищо не може да ме направи по щастлива, по-жива от това да ме чака детето ми, за да ме прегърне и да ми каже: "Mамо, обичам те". Благодаря на всички лекари, който се грижеха за мен, на моя баща и на всички Вас хора, които се молехте за мен и ми изпратихте цялата си любов и благословия. Обичам ви", споделя Роксана.