УМБАЛ "Света Марина" - Плевен се присъединява към мисията на международното движение Movember

То цели да привлече вниманието към сериозните проблеми на мъжкото здраве и по-конкретно към рака на простатата и рака на тестисите

И тази година Университетска Болница "Света Марина" - Плевен се присъединява към мисията на международното движение Movember, което цели да привлече вниманието към сериозните проблеми на мъжкото здраве и по-конкретно към рака на простатата и рака на тестисите. Специалистите по урология напомнят на своите пациенти, че профилактичните прегледи, изследването на простатно-специфичния антиген, ехографията и консултациите  при уролог са изключително важни за мъжкото здраве.

В Месеца на мъжкото здраве пациентите на УМБАЛ „Света Марина“ - Плевен могат да се възползват от различните видове промоционални пакети през ноември:

Пакет „Профилактичен“ – включва преглед, ехография и изследване на простатно-специфичния антиген.

Пакет „Профилактичен с продължително наблюдение“ – включва преглед, ехография и изследване простатно-специфичния антиген. С този пакет се издава карта, която важи до 31.01.2021 г. Картата може да използва за следващи прегледи в областта на урологията.

Пакет „Профилактика и лечение“ - важи за прегледи и оперативни интервенции при мъже с урологични заболявания. Отстъпката при този пакет е 15 % от цената на прегледа и последващото лечение.

Екипът на Клиниката по урология към УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен извършва най-модерната процедура за диагностика при съмнение за рак на простата - изследването се нарича 3D фюжън биопсия Специалистите по урология са категорични, че 3D Fusion биопсията дава максимална сигурност, по-чувствителна и прецизна диагностика, повече проби от подозрителни лезии и най-достоверна информация за състоянието на простатната жлеза.

За участие в Мовембър, пациентите следва да си изберат пакет и да си запишат час на телефони: 064/ 805 666, 064/ 81 81 или  064/806 838.