Талант на футболния Спартак 1919 продължава своето развитие в холандския Твенте

Преминаването на Красимир Тодоров в холандския тим се осъществява и със съдействието на неговия агент

Голмайсторът на Спартак 1919 Красимир Тодоров ще продължи своето развитие в Нидерландия! Роденият през 2004 г. нападател премина в редиците на елитния Твенте и ще продължи своето развитие в страната на лалетата, съобщиха от плевенския клуб.

Преминаването на Тодоров в холандския тим се осъществява и със съдействието на неговия агент - Антъни Раво, който направи възможно сътрудничеството между двата клуба.

Красимир бе избран за най-добър нападател в Елитната Група до 15 г. (при родените през 2004г.) през 2019 г. и също така бе капитан на националния отбор на България (родени през 2004г.) За Спартак 1919" Красимир има записани 35 мача, в които е отбелязал 52 гола и е направил 17 асистенции. Той получи и специален плакет, на който е гравирана статистиката на нападателя при "Гладиаторите".

Под ръководството на своя треньор, Радостин Александров, Красимир има над 200 мача в рамките на повече от 4 години, в които е отбелязал близо 300 попадения за Спартак 1919 и Берое.

По този начин ръководството на Спартак 1919 потвърждава намеренията си да намира и подготвя играчи, които да се реализират зад граница. Само през 2019 г. шестима играчи от клуба получиха възможност за реализация в страни като Англия, Нидерландия и Италия.