Играч на Спартак 1919 с покана от италианския Парма

Спартак 1919 получи официална покана от участника в италианската "Серия А" - "Парма" за родения през 2005г. централен защитник - Петър Господинов

Петър играе в Елитната група до 15 години, но тренира с отбора до 17 г. Господинов бе канен на 2 пъти от "С.П.А.Л." - където остави отлични впечатления с изявите си и заслужи и трета покана от същият клуб.

През последния месец в клуба постъпи интерес към играча от още три елитни италиански клуба, освен Парма и С.П.А.Л. Петър ще пътува за Парма в края на януари, като датите за престоя му са от 31 януари до 4 февруари.

Пред Петър се откриват още няколко възможности, които ще бъдат обсъдени заедно със семейството му, за да се определи коя е най-добрата опция за него.

"Петър е изключителен играч. Начина по който тренира, отношението му, представянето му в тренировки и мачове, както и в училище е за пример. Интереса от чуждестранни клубове не е незаслужен и ще направим всичко възможно да помогнем на този изключителен талант да намери най-добрия път за своето развитие. За момента той остава играч на Спартак 1919 и наше задължение е да продължаваме да го подготвяме по възможно най-добрия начин.", коментира директорът на школата на Спартак 1919 - Радостин Александров