Фолк звездата Емилия ще представи новия си международен проект в Плевен (Видео)

Певицата ще има изява на местната клубна сцена след броени дни

В Плевен предстои най-голямото Студентско Retro Gold Party за годината със специалното участие на фолк звездата Емилия. Изпълнителката ще зарадва всички свои почитатели с изява на сцената на клуб "Анаконда" на 20 февруари, като в програмата ще са включени най-големите хитове от нейната 20-годишна кариера. Музикалното събитие се организира със съдействието на Студентски съвет при Медицински Унивеситет - Плевен.

В града на Панорамата Емилия ще презентира и новия си международен проект, който е в колаборация с три чуждестранни звезди. След “Адреналина”, която се върти в музикалния ефир от миналото лято, тази година певицата впечатлява с още една песен на испански език. Тя е със заглавие “Djeale” и в нея към успешното трио на Емилия с Кости и Джей Mали, се присъединява младата и талантлива Додо, победител в румънското издание на музикалното шоу “Next Star” и финалист в “X Factor”.

Горещият кубинец Джей Мали е автор на текста, който разказва историята на двама влюбени и тяхната забранена любов. Музиката е дело на Кости Йонита, който е доказан музикант и е добре познат в България. Кадрите в екзотичното видео са заснети в Доминикана, Румъния и България. Изпълнителите не крият надеждите си регетон парчето да се превърне в голям летен хит.