Предстоящият реванш между Деян Топалски и Даниел Илиев нажежи страстите до червено

Интригата около тази среща е и на друга основа - ЦСКА срещу Левски

Предстоящият реванш между кикбоксьорите Деян Топалски и Даниел Илиев нажежи страстите до червено. Феновете на двамата организират шествия преди дългоочаквания бой, съобщава boec.bg.

Двамата ще излязат един срещу друг на ринга на 20-ти декември, петък, в столичната зала "Универсиада" като част от програмата на 33-ото издание на британския промоутър Muay Thai Grand Prix. Двубоят им по правилата на К1 ще бъде главна среща и ще се проведе в пет рунда.

Още при обявяването на реванша поддръжници на двамата български бойци се заканиха да направят страхотно шоу. Освен че са сред водещите имена в този атрактивенспорт, интригата около тази среща е и на друга основа - ЦСКА срещу Левски. Илиев от години е част от Сектор "Б" и на всяка своя среща се радва на огромна подкрепа от страна на "сините" фенове. Топалски е от ЦСКА и ще има подкрепата на различни "червени" фракции.

Билети за галата започнаха да се разпродават като топъл хляб от първата минута, в която бяха пуснати в продажба. Очаква се пълна зала, като този път в "Универсиада" ще бъде монтирана и допълнителната трибуна.

От фенклубовете вече обявиха, че ще имат организирано придвижване до залата в деня на събитието. Както традиционно се прави преди футболните дербита между "сини" и "червени", така и сега маршрутите им ще бъдат разминати, за да не се стига до инциденти. Организаторите ще осигурят отделни входове за двете агитки, а охраната се очаква да бъде много сериозна.