Клуб по фехтовка "Спартак - Плевен" организира класове за малки и големи

Фехтовката е уникално съчетание от физическо, интелектуално и емоционално развитие

Ако се чудите какво да правите в свободното си време, ако ви е омръзнало да вдигате тежести във фитнеса на фона на една и съща музика или да тичате безцелно в парка или по улицата? Значи е време да започнете нещо по-вълнуващо.

Школата на "Спартак - Плевен" организира класове по фехтовка, като заниманията ще се провеждат в зала "Спартак" на ул. "Кала Тепе"№ 3. Клубът предлага разнообразни тренировки, вариращи според възрастта, нивото и предпочитанията на желаещите да практикуват. Организират се групи за начинаещи, както и за напреднали.

Фехтовката е уникално съчетание от физическо, интелектуално и емоционално развитие. Ако никога не сте се фехтували - това не е проблем, а идеалният момент да опознаете един наистина различен спорт. Никога не е късно за нещо ново.

В школата по фехтовка вашите деца могат да растат във безопасна и забавна среда и в същото време да учат тънкостите на този спорт. Фехтовката развива едновременно физиката, рефлексите и ума, възпитава личните качества и същевременно изгражда характер. Съчетава бързина, ловкост, стратегическо мислене, концентрация и екипен дух. Може да започнете да тренирате на всяка възраст.

"Не се притеснявайте, че не знаете нищо за фехтовката. Ако за пръв път влизате в залата, нашите треньори ще ви въведат в този спорт. Ще научите повече за правилата, основни стъпки, както и защити и ответи, традиции, техники и тактики", споделят от "Спартак-Плевен".

Екипировката е предоставена от школата.

Единствено трябва да имате подходящи гуменки или маратонки и еластични панталони или анцуг.

За повече информация се обадете на 098 879 1633 - Валерия Иванова