Новата площадка за стрийт фитнес в Плевен не издържа дълго без щети по себе си

Граждани сигнализираха в социалната мрежа

Ето колко издържаха здрави уредите на новата фитнес площадка в парка на "10 декември". Халката вече е счупена, само едната е на мястото си. Трошим всичко, което направят за нас, после някой друг ни е виновен. Това написа Таня Транкова към снимките, които е публикувала във Фейсбук.

Случилото се провокира общинският съветник Йордан Грижов, един от инициаторите за създаването на площадката, да напише следния коментар:

"Аз просто не мога да си го обясня... Все държавата ни е виновна, ако не е държавата, кметът ще е виновен! Нямаме очи да се видим отстрани, нямаме съзнание да се засрамим! (На предишната площадка, която направихме, само ден след откриването беше надраскана и табелите със спортистите почупени. Тогава си казах, че няма да се занимавам повече, защото не ценим и не пазим. После обаче се свързаха с мен от екипа на Йордан Йовчев и си казах, нека направим още една. Нова, професионална, за всички нормални младежи, те го заслужават! Преглътнах горчилката от миналия път и дадох всичко от себе си Плевен и младите му хора да имат тази професионална площадка. Ето обаче резултата..... Думите не стигат!!!"