Владислав Николов: По европрoекти от мандата на ГЕРБ в местната власт Плевен изцяло промени своя облик

Депутатът се срещна със служителите на общинска фирма „Тролейбусни превози”

"Точно вас няма причина да убеждавам в ефекта от реализирането на европейски проекти в Плевен. Благодарение на проекти, защитени и изпълнени през мандата на ГЕРБ в местното самоуправление на Плевен, градът ни се сдоби с нови и модерни тролейбуси, спирки, информационни табла и др. Градът преобрази трайно своя облик и продължава да го прави с дейностите и ремонтите заложени в европроектите”, обърна се към служителите на общинска фирма „Тролейбусни превози” народният представител Владислав Николов. 

"Шофирате по-сигурни машини, което е важно не само за гражданите, които се възползват от услугите на градския транспорт, но и за вас като професионалисти. Ефект безспорно има и върху околната среда, защото повече хора предпочитат да оставят колите си и да се качат на тролея. Все пак благодарение на европроекта за транспорта, сериозно бе увеличен и обхватът на градската тролейбусна мрежа”, каза Владислав Николов.

Той подчерта, че в лицето на кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС България има непоколебим защитник на своите национални интереси като страна – член на ЕС. "Важно е европейските средства да достигат до повече населени места, така че Европа реално да се усети във всеки български дом”, каза Владислав Николов.

Пред присъстващите общинският ръководител на ГЕРБ – Плевен Петя Василева представи листата, водена от Мария Габриел, като изтъкна сериозната работа на досегашните български представители в ЕП. „Искаме ЕП, който българските евродепутати са единни, диалогични и компетентни. Където от трибуната не се говори против България и не се настоява да се налагат санкции на страната ни”, каза Петя Василева.