Плевенчанинът Ники Михайлов спретна невиждано шоу в "Стани богат" и стигна до 13-ия въпрос (Видео)

"Феноменална игра!", похвали го водещият Михаил Билалов

Плевенчанинът Николай Михайлов спретна страхотно шоу в "Стани богат", с което си заслужи овациите на публиката в студиото и спечели симпатиите на зрителите пред екраните. По време на играта си, продължила две вечери, той демонстрира страхотни гласови имитации, невероятна игра до 13-и въпрос, брилятни знания по химия, география и история...

Ники достигна до 13-ия въпрос за 15 000 лева с един жокер под ръка - "Обади се на приятел". "Колко американски президенти не доживяват края на мандата си?", бе питането, което го спря от уверения му поход към 100-те бона. Така Николай си тръгна с 2500 лева, но не изрази и грам съжаление, че не се е отказал, за да си тръгне с 10 000 лева. "Тези пари се изкарват, но това преживяване не се повтаря. Аз дойдох за шоуто.", отсече той.

"Аз мисля, че ти се забавлява с играта. Страхотен играч, чудесно момче, много подготвен, много четящ, интересуващ и се и любопитен. Феноменална игра!", каза на финала водещият Михаил Билалов, който искрено симпатизираше на Ники през цялото време.

Както вече писахме, Николай е възпитаник на СУ "Иван Вазов" - Плевен, а в момента е четвърта година студент по "Фармация" в София.