Днес стартират номинациите за "Младите лидери на Плевен" - 2019 г.

Проектът цели да обърне внимание и признае усилията, успехите и постиженията на младите хора от Плевен

Днес стартират номинациите за "Младите лидери на Плевен" - 2019г. Проектът цели да обърне внимание и признае усилията, успехите и постиженията на младите хора от Плевен. Това са хората, които са постигали високи успехи в областта им на развитие и са пример за вдъхновение на всички нас.

Ние търсим онези от тях, които са постигнали изключително високи постижения. Млади мъже и жени на възраст между 16 и 33 години, които могат да бъдат номинирани в шест категории.: "Бизнес предприемачество", "Доброволчество", "Култура и изкуство", "Наука и технологично развитие", "Спортни успехи", Успехи в сферата на медицината". Те ще бъдат оценявани от авторитетно жури, състоящо се от доказани професионалисти в различни области.

Победителите в шестте категории, ще бъдат наградени на официална церемония през месец април.

"Днес имаме нужда повече от всякога да се огледаме и да видим доброто около нас. Потънали в сивото си ежедневие и заобиколени от негативни новини ни трябва малко цвят. Трябват ни малко поводи за гордост, а какво по-добро от това да видиш млади и успели хора от твоя край. И повярвайте ми, Плевен има своя потенциал. Плевен има с какво да се гордее и ще го покажем за пореден път!", споделя организаторът на проекта Йордан Грижов

За повече информация www.plevenleaders.com