За втора поредна година избираме "Младите лидери на Плевен"

Проектът цели да обърне внимание и признае усилията, успехите и постиженията на младите хора от Плевен

"Младите лидери на Плевен" - 2019г. стартира за втора поредна година на 4 март. Проектът цели да обърне внимание и признае усилията, успехите и постиженията на младите хора от Плевен. Това са хората, които са постигали високи успехи в областта им на развитие и са пример за вдъхновение на всички нас. 

Ние търсим онези от тях, които са постигнали изключително високи постижения. Млади мъже и жени на възраст между 16 и 33 години, които могат да бъдат номинирани в шест категории: "Бизнес предприемачество", "Доброволчество", "Култура и изкуство", "Наука и технологично развитие", "Спортни успехи", "Успехи в сферата на медицината".

Те ще бъдат оценявани от авторитетно жури, състоящо се от доказани професионалисти в различни области. Тази година категория - политическо лидерство, няма да бъде включена, за да се избегнат спекулации предвид наближаващите избори.

Победителите в шестте категории ще бъдат наградени на официална церемония през месец април.

"Днес имаме нужда повече от всякога да се огледаме и да видим доброто около нас. Потънали в сивото си ежедневие и заобиколени от негативни новини ни трябва малко цвят. Трябват ни малко поводи за гордост, а какво по-добро от това да видиш млади и успели хора от твоя край. И повярвайте ми, Плевен има своя потенциал. Плевен има с какво да се гордее и ще го покажем за пореден път!", разказа Йордан Грижов - организатор на проекта.