На официална церемония награждават "Младите лидери на Плевен" 2018

Ще бъдат връчени призове в няколко категории

Утре, 26 април, ще станат ясни победителите в първото издание на проекта "Младите лидери на Плевен" 2018, иницииран от Йордан Грижов. Официалната церемония по награждаването, съпътствана от специална музикална програма, ще се проведе в "Stix bar & Billiards" в Панорама Мол от 19.00 часа, като на събитието са поканени да присъстват редица официални гости. 

Ще бъдат връчени призове в няколко категории: "Бизнес предприемачество", "Доброволчество", "Политическо лидерство", "Култура и изкуство", "Наука и технологично развитие", "Спортни успехи" и "Успехи в сферата на медицината".

Припомняме, че в продължение на месец се събираха номинации на млади хора от Плевенска област, мъже и жени на възраст между 16 и 33 години, постигнали високи постижения, с които допринасят за развитието на града и региона, променяйки неговото бъдеще.

Изпратените кандидатури са разгледани и оценени от авторитетно жури, съставено от хора, доказали се в своята област, а избраните победители ще са вдъхновение и повод за гордост за всички млади жители на Плевен.