Ивет Горанова се готви за Премиер лигата в Париж, състезанието носи точки за Токио 2020

"Не се чувствам лидер, чувствам се равна с всеки един от националния отбор", сподели плевенчанката

Националният ни отбор по карате започна ударно подготовка за новия сезон, предаде БНР. Да даде своите насоки на треньорите и състезателите, които са на олимпийска подготовка у нас за няколко дни дойде най-добрият международен инструктор и световнопризнат тактик в този спорт Антонио Олива.

В двуразовите тренировки под негово ръководството участва и Ивет Горанова. Тя се подготвя за първия за годината турнир от Премиер лигата. Състезанието ще се проведе от 25 до 27 януари в Париж и носи точки за ранглистата за Игрите в Токио догодина.

"Бях на международен турнир в Хърватска. Мисля, че започнах доста добре годината, със злато. Новите правила  на които вече играем – по 3 минути, вече се чувствам добре с тях. Имах добра техническа и физическа подготовка през последните два месеца. Сега с Олива съм и с добра тактическа. Чувствам се доста добре и смятам, че ще имаме резултати на всяко състезание“, каза бронзовата медалистка от световното първенство Ивет Горанова.

"Не се чувствам лидер, чувствам се равна с всеки един от националния отбор. Дори от по-големите гледам да науча и да взема каквото мога от тях", допълни Ивет пред БНР.