Мартин Митев: Признанието към д-р Денислава Ангелова е гордост и за Плевен

Председателят на Общински съвет - Плевен с поздравителен адрес

Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев бе възпрепятстван да присъства на церемонията по награждаването на д-р Денислава Ангелова от Центъра за мир "Перес" в Плевен, но изпрати поздравителен адрес, който бе прочетен от общинския съветник Йордан Грижов.

"Искам да поздравя д-р Денислава Ангелова, с която също съм имал възможността да работим по един-два проекта и че имах възможността да се запозная отблизо с този човек, който прави наистина достойни и благородни дела", заяви Йордан Грижов, след което прочете поздравителния адрес на Мартин Митев:

"Уважаемо г-жо Ангелова, от името на Общински съвет - Плевен, както и от лично свое име, искам да ви поздравя най-сърдечно по повод връчването на наградата за толерантност от Института за мир "Перес" за 2018 г. Вашият професионализъм, отдаденост в работата и неуморим дух заслужено ви правят първата жена в света, която получава отличието за житейски постижения и въздействие върху българското общество. Радвам се, че във ваше лице Плевен има достоен представител, който с действията си и работата си многократно се е доказвал и доказва като отговорен и почетен човек. Признанието към вас е гордост и за нашия град Плевен. Пожелавам на вас и вашето семейство здраве и сили, за да продължите да следвате своята мисия и професионално признание".