През изминалите дни: Служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 9 произшествия

Крими

10-12-2018, 10:49

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 2 произшествия

За периода от 7 декември до 10 декември 2018 година служители от РДПБЗН – Плевен на участвали в 9 произшествия. Служители от РСПБЗН – Плевен погасиха пожари в контейнер за отпадъци в Плевен на улица „Дойран“ и в Червен бряг в местността „Голеш“.

На 7 декември служители от РС ПБЗН – Кнежа свалиха котка от дърво в град Койнаре.  На 9 декември оказаха техническа помощ - отключване на входна врата на апартамент в гр.Плевен жк."Дружба".

На 8 декември 2018 година в 15:15 часа при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в пристройка към къща в гр.Пордим. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са 12 км. метра от сградата. В пожарогасенето са участвали трима служители от РС ПБЗН – Плевен.

На 8 декември 2018 година в 20:01 часа в Оперативен център при   РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в стая от къща в град Летница. Предполагаемата причина за произшествието е неправилно ползване на отоплителни уреди. Унищожени са сграда – 30 кв.м., домашно имущество и вещи.  Пожарът е погасен от трима служители на РС ПБЗН – Левски с един автомобил.

На 9 декември 2018 година в 18:39 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в пристройка и къща в село Къшин на улица "Васил Друмев". Причина за инцидента е неправилно ползване на отоплителни уреди - оставена без надзор печка на твърдо гориво. В пламъците са унищожени 40 кв.м покривна конструкция; 50 кв.м от сградата – разгърната площ, домашно имущество и уреди. Пожарът е погасен от шестима служители на РС ПБЗН – Плевен с два автомобила. Пострадали хора няма.