Хитов тийн сериал с участието на плевенчанка получи международно признание

Плевен Лайф

30-07-2018, 15:12

Снимка:

"Следвай ме"

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плевенчанка пленява тийнейджърите в новия уеб сериал "Следвай ме" (Видео)

"Следвай ме" е в официалните селекции на Webfest Berlin и Bilbao Seriesland

Огромен успех за родните уеб продукции - един от най-популярните сериали “Следвай ме“е номиниран в два от най-престижните европейски фестивала за дигитални продукции. Хитовата тийн драма, дело на 7Talents, е първият български сериал в селекцията на Webfest Berlin (7-8 септември), като попада сред осемте финалисти в категория “Returning Series“ и ще се бори срещу продукции от САЩ, Великобритания, Франция, Канада и Русия. Фестивалът е първият, посветен на представянето, отличаването и подпомагането на дигиталните сериали по целия свят.

“Следвай ме“ влиза в надпреварата за статуетка и на четвъртото издание на испанския Seriesland - Bilbao International Digital Festival (24-27 октомври), където в категорията “Amets Section“ сериалът отново ще се бори срещу продукции от цял свят - Австралия, Англия, Германия, Франция.

Зад успехите на продуцирания от 7Talents “Следвай ме“ стои екип от над 30 човека, а в главните роли са тийн идолът и певица Христина Христова – Тита, моделът и актриса от Плевен Лина Роскин и актрисата Михаела Павлова. В главните мъжки роли са танцьорът Марио Михайлов, моделът и актьор Илиян Илиев и актьорът носител на наградата “Икар“ Антоан Петров.

Преди броени дни започнаха снимките и на новия четвърти сезон на “Следвай ме“, който ще направи премиерата си във Vbox7.com през септември. За любимите звезди от сериала предстоят изненадващи обрати, интересни завръзки и неочаквани препятствия, а феновете ще се запознаят и с колоритни нови герои.