Плевенчанка пленява тийнейджърите в новия уеб сериал "Следвай ме" (Видео)

Цветелина Роскин си партнира с поп звездата Тита

Нов български уеб сериал стартира тази седмица в сайта vbox7.com. Звездната тийн драма носи заглавието "Следвай ме", а в главните роли са поп сензацията и любимка на тийн аудиторията – Тита (Христина Христова), както и плевенчанката Цветелина Роскин. 

Сериалът, чиято премиера бе на 29 май, е съвместна продукция между ADAMAND – лейбълът на Криско и продуцентите от 7Talents, които седят зад хитовите уеб сериали "Не така, брат""Апартамент 404" (в който участва "Мис Плевен" 2015 Ванесса Георгиева) и други.

Тийн драмата проследява животa и конфликтите между две съученички в училище, които те пренасят онлайн. "Следвай ме" ще покаже различната страна на живота на тийнейджърите днес – във време, в което всеки може да изяви себе си в интернет и да използва социалните мрежи като средство за отмъщение, но и за отправяне на сериозни послания и промяна на живота си.

Красивата Цветелина Роскин е фотомодел, но иска да се развива и като актриса. В сериала влиза в ролята на София - най-популярното момиче в училище, на което всички подражават и искат да бъдат нейни приятели.

"Запомнете това прелестно лицe, защото тя ще бъдe винаги най-обсъжданият персонаж!", съобщиха от екипа на предаването.