Наздраве за „Северозапад“ (Монтана) – регионален шампион на Фен Купа 2018 за Монтана, Плевен, Враца и Видин

И двата дни на регионалната Фен Купа бяха съпроводени с приятно, слънчево време, много забавления и празнична атмосфер

Наздраве за момчетата от тима на „Северозапад“ (Монтана), които спечелиха деветия регионален полуфинал на Фен Купа 2018 за областите Монтана, Плевен, Враца и Видин. Победата им осигурява място в националните финали на турнира, които ще се проведат в София в края на септември. Шампионите бяха поздравени лично от „радостта на народа“ Божидар Искренов, легендата на михайловградския футбол Веско Михайлов и заместник кмета на община Монтана Диман Георгиев. Те дружно връчиха купата на „Северозапад“ и им заръчаха да се представят достойно в заключителния кръг на Фен Купа 2018.

Второто място в Монтана остана за момчетата от „ВиК“ (Монтана). Финалният мач между тях и шампионите протече с много емоции и претърпя страхотен обрат. Милен Заков откри резултата за „ВиК“ само една минута и 34 секунди след първия съдийски сигнал. Две минути по-късно Алексей Степанов изравни за „Северозапад“, а след няколко атаки отново порази вратата на „ВиК“ и изведе отбора си с едни гърди напред. В края на първото полувреме съотборникът му Владислав Иванов също се разписа за 3:1 и резултатът остана непроменен до края на срещата.

Трети и четвърти в класацията се наредиха „Avengers“ (Монтана) и „Еталон 05“ (Монтана). За „Най-добър вратар“ беше обявен Венелин Иванов от подгласниците „ВиК“, а за „Най-атрактивен състезател“ Владислав Иванов от „Северозапад“. Почетното отличие „Отбор феърплей“ беше присъдено на момчетата от „Фантастико“ (Враца), които впечатлиха съдиите със спортсменското си поведение.

И двата дни на регионалната Фен Купа в Монтана бяха съпроводени с приятно, слънчево време, много забавления и празнична атмосфера. Благодарение на „Каменица“ и партньорите на Фен Купа – Telenor, LEGEA, БАМФ и Rexona, посетителите имаха възможност да се включат в десетки игри, томболи и разнообразни футболни предизвикателства за сила, бързина и точност. Над 500 от гостите на стадион „Огоста“ се сдобиха с награди като бирена чаша, топка, GPS фитнес гривна, оригинални футболни фланелки, сакове и други спортни аксесоари.

Следващият шанс за феновете да се докоснат до емоциите на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България е на 28 и 29 юли на стадион „Хр.Ботев” (изкуствен терен), в Габрово. Междувременно - наздраве за всички предстоящи футболни моменти през сезона!