Деян Топалски се завръща на 10 октомври с мач в "Арена Армеец"

ММА звездата от Плевен е на финалния етап от възстановяването си

Деян Топалски се завръща на 10 октомври с мач в "Арена Армеец". Новината съобщи самият той на официалната си страница във Фейсбук. От публикацията му става ясно, че е трябвало да има двубой с Бранко Бабачев, но срещата няма да се състои и организаторите ще му търсят нов противник.

"След като окончателно отказа мача в дадения му от организатора срок, измисляйки си нова категории, различна от тази, на която играхме претендентски мачове, Бранко Бабачев се самопровъзгласи за мишок на годината. За мен тази сага е приключена и за мен, а надявам се и за всички здраво мислещи хора е ясно, че този мач никога няма да се случи единствено и само поради страха на Мишока. То не бяха болести, други ангажименти, менструално неразположение, а сега вече бягане от категория само и само да се скрие, то аз затварям тази страница и гледам напред. ММА мач на 10.10 в зала "Арена Армеец", след това февруари втори мач в "Ахмат" и каквото Бог реши напред", написа Деян Топалски.

Припомняме, че в началото на януари плевенчанинът премина успешно интеревенция на скъсана предна връзка, скъсана странична връзка и скъсан менискус. Възстановяването му е на финалния етап.