Слави Михайлов отново с благотворителна инициатива навръх рождения си ден

Председателят на НССБ има важна мисия - да осигури средства за провеждането на "Звезден бал" на 41 абитуриенти в неравностойно социално положение

Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов посвещава и предстоящия си рожден ден на абитуриентите в неравностойнои положение.

Михайлов призовава гостите си вместо подаръци и цветя да помогнат в събирането на средства за младежите.

"На 25 април имам рожден ден и съм решил да не празнувам. Надявам се да ме разбирате правилно, но в момента имам важна мисия - да осигуря средства за провеждането на "Звезден бал", който ще се проведе на 07 май 2018г. в парк хотел "Кайлъка" град Плевен. Всеки, който иска да ми прави подарък, може да не ми взима нищо и да дари средства, с които да покрия разходите за куверт на 41 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта. Знам, че всеки по малко да дари ще е от голяма полза за инициативата ми. Този жест от Ваша страна би бил истински подарък за мен! Благодаря на всички, които ще дарят средства, за да подарим усмивки и незабравим абитуриентски бал на младите момичета и момчета!", написа Слави Михаклов във Фейсбук.