Слави Михайлов и децата на Пордим с благодарност към БДЖ

Деца от социални институции изпратиха ръчно изработен свещник от моделин с фигура локомотив и дядо Коледа

Деца от социални институции изпратиха ръчно изработен свещник от моделин с фигура локомотив и дядо Коледа на управителя на "БДЖ Пътнически превози" Димитър Костадинов. Подаръкът беше връчен на управителя на "БДЖ Пътнически превози" Димитър Костадинов лично от Председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов заради активната социална ангажираност и подкрепа на деца, лишени от родителска грижа в страната и насърчаване на инициативи в полза на социални проекти и събития.

Слави Михайлов сподели за Plevenutre.bg: "За мен е огромна чест да изкажа благодарност от името на децата в град Пордим, които благодарение на осигурения от "БДЖ Пътнически превози" транспорт до морето бяха на летен лагер в кк."Албена" през лятната ваканция. Активната помощ за реализирането на спортната кампания "Ваканция без грижи" във Варна, която обхвана над 350 деца от социални Домове и деца от семейна среда, които имаха възможност чрез провеждането на кампанията да покажат своя талант и да бъдат равни чрез спорта. "БДЖ Пътнически превози" в лицето на управителя Димитър Костадинов винаги е подхождало с разбиране и подпомагане на различни каузи, които имат за цел да подобрят условията на живот на деца без родители.

Уникалният ръчно изработен свещник е изработен от деца от Център за настаняване от семеен тип "Изгрев" Варна по време на провеждането на Арт - ателие в Центъра с ръководител г-жа Веселинка Дамбова.

Няма нищо по хубаво от това да благодарим в навечерието на рождество Христово и нова година на "БДЖ Пътнически превози" и Димитър Костадинов за благородството". с което обгръщат децата в неравностойно социално положение"", каза в края на срещата още Слави Михайлов и пожела здраве на екипа на "БДЖ Пътнически превози" и много професионални успехи.