Добротворци подариха и украсиха елхи на детска клиника в УМБАЛ - Плевен

Инициативата се организира от Националното сдружение на сираците в България и платформата "Приятели, Помагайте"

Народният представител Владислав Николов, Националното сдружение на сираците в България и платформата "Приятели, Помагайте" подариха и украсиха с играчки елхите в детските отделения и фоайето на МБАЛ "Д-р Георги Странски" в град Плевен. Родители на децата, настанени за лечение в отделенията приеха много радостно идеята му. Малките пациенти се включиха в украсата на елхите. За всички деца имаше и много лакомства. Той пожела на всички малки пациенти бързо оздравяване.

"С малко коледно настроение се опитваме да направим деня на децата малко по-приятен, да забравят поне за малко за болките и проблемите и да бъдат щастливи, да внесем радост в душите им”, каза Владислав Николов.

"Благодаря от сърце на ръководството на болницата и ръководителите на клиниките, медицинския персонал за съдействието, което ни оказаха. Благодаря и на г-н Владислав Николов, който дари огромна част от украсата и лакомствата с лични средства. Благодаря и на служителите на Застрахователна компания "AIG" град София , които за втора година ни подкрепят. Благодаря на дамите, доброволки които донесоха играчки и помогнаха за украсата. Очевидно е, че има добри хори, които върнаха поне за малко усмивките на децата. Благодаря Ви от сърце. И не на последно място благодаря на Венцислав и Десислава Маринови за това, че през всичките дни на подготовката бяха до нас и до последно ни помогнаха. Бъдете здрави и благословенни за добротата си! С този жест Коледата има смисъл! Да бъдем добри и да си помагаме!", сподели и Слави Михайлов.