Детска еуфория в ОУ "Д-р Петър Берон"! Божидар Митрев зарадва десетки ученици (Снимки + Видео)

Националният вратар и капитан на Левски гостува в училището по повод Европейския ден на спорта

Вратарят на футболен клуб Левски Божидар Митрев гостува в плевенското ОУ "Д-р Петър Берон", за да подкрепи инициативата на "BG Бъди активен" в Европейския ден на спорта в училище. Визитата на родния национал се осъществи с подкрепата на Plevenutre.bg.

Божидар Митрев подари незабравими емоции на децата в ОУ "Д-р Петър Берон" (Галерия)

Митрев пристигна в училището малко след 10 00 часа, където го очакваха директорката на школото Ваня Дражева, учители и около 400 ентусиазирани деца. Капитанът на "сините" отдели повече от 60 минути на учениците, отправи своите послания и отговори на всички техни въпроси.

"Днес за пореден път признаваме, че без движение и без спорт - няма здраве", сподели г-жа Дражева по време на встъпителните си думи, след което покани Божидар Митрев пред учениците.

"Радвам се, че съм тук сред вас в този ден. Като спортист искам да ви призова да спортувате повече, защото това лично на мен ми е помогнало не само в кариерата, но и в живота. Разбира се, трябва да наблягате и над учебниците", каза от своя страна Митрев.

Футболната звезда връчи на училището специален подарък - своя фланелка, която да вдъхновява децата и да им напомня, че спортът е важен за здравето.

След това капитанът на Левски демонстрира уменията си пред малчуганите, които дори имаха шанс да го пробват на вратата от бялата точка на игрището в двора. За целта Митрев си сложи и вратарските ръкавици.

Възпитаниците на ОУ "Д-р Петър Берон" останаха с отлични впечатления от националния страж, който отдели време и внимание на всички желаещи да получат картичка с автограф и снимка с него.

Така децата освен знания, днес отнесоха у дома и незабравими спомени от срещата си с талантливия български футболист с голямо сърце.

Представители на фенклуба на Левски в Плевен също уважиха гостуването на Божидар Митрев. Те поздравиха своя любимец и му пожелаха успех в предстоящите мачове от футболната Първа лига.

Снимки и видео: Plevenutre.bg