Фондация "Една от 8": Запознахме се с много силни жени в Плевен

Розовият кемпер ще бъде пред болница УМБАЛ "Д-р Георги Странски" утре сутрин

Запознахме се с много силни жени в Плевен. Това споделиха от фондация "Една от 8" на официалната си страница във Фейсбук по повод инициативата в помощ на онкоболни жени. 

Както вече писахме, розовият кемпер на фондацията пристигна днес в града на Панорамата и се позиционира пред магазин "Мания" (на "Била"), а целта на кампанията е да се окаже подкрепа на дами, които преминават през диагнозата.

"Сълзите от благодарност в очите ви днес говорят достатъчно за това колко е смислена нашата мисия по проекта ни "Сърдечни приятелки". За тези от вас, които не успяха да ни засекат, ще можете да ни видите утре в 9 часа пред болница УМБАЛ "Д-р Георги Странски", допълват от фондацията на тв водещата Нана Гладуиш.

Дейностите, които се предлагат в розовия кемпер на "Една от 8" са индивидуални информационни и практически консултации; индивидуални психологически консултации; техники за справяне със стреса; съвети за хранене по време на лечение; арт-терапии; групови занимания; съвети от професионален гримьор; раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др.