Ралица Добрева поздрави ученици и учители в ПГРТО за първия учебен ден

Тържеството започна с водосвет за здраве и с приветствие от страна на директора на гимназията Невена Арабаджиева

Народният представител Ралица Добрева бе официален гост на откриването на новата учебна година в ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Тържеството започна с водосвет за здраве и с приветствие от страна на директора на гимназията Невена Арабаджиева. "Новата учебна година стартира с много положителни емоции и очаквания и аз вярвам, че ще бъде успешна за всички. Тя ще даде възможност за изява и себедоказване, така че бъдете активни и смели.”, обърна се към учениците директорът на гимназията Невена Арабаджиева. Тя благодари на колегите си учители за високия професионализъм, който влагат в отговорната си работа.

Уважението си към преподавателския труд изрази и народният представител Ралица Добрева.

"Заслужавате наистина  много, защото онова, което успявате да направите за пет години с тези деца, е уникално. Като областен управител на Плевен имах възможността многократно лично да се убедя в качествата на вашите ученици. За мен те са един вдъхновяващ пример за добри професионалисти и амбициозни млади хора, чието място на реализация спокойно може да бъде всяко едно място по света.”, каза народният представител Ралица Добрева. „Сега е времето да трупате знания и умения.”, обърна се тя към възпитаниците на ПГ по ресторатньорство, търговия и обслужване. „Вложете цялата си енергия в това да развиете своя потенциал. Когато вярвате, че заслужавате да бъдете сред най-добрите и здраво работите, за да го постигнете, то неминуемо ще получите заслужено признание и оценка на своя труд. Мечтайте смело и следвайте мечтите си!На добър час!”, пожела народният представител Ралица Добрева.

Сред официалните гости на тържеството бе и директорът на Областна Дирекция „Земеделие” в Плевен Нора Стоева.

Първи прага на гимназията прекрачиха новоприетите ученици, които бяха посрещнати по стар български обичай с питка и мед.