Михаил Христов подкрепи кампанията "Аз събуждам България" (Видео)

Националната образователна кампания има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията

Параолимпиецът и депутат Михаил Христов подкрепи кампанията "Аз събуждам България", която се провежда с подкрепата на Министерство на труда и социалната политика. Официален патрон на кампанията е д-р Султанка Петрова - зам. министър.

Националната образователна кампания има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията. За да предприемат действия в посока подобряване на своето емоционално, здравословно, духовно, ментално и финансово състояние.

"Ако искаме да подобрим състоянието на икономиката в България, нека да започнем, подобрявайки личното състояние на българите", казват организаторите.

Събитието обединява успешни предприемачи, музикални изпълнители и лектори от България и чужбина, включва множество разнообразни активности и игри.

Форматът на кампанията в основата си представлява двудневно мащабно събитие в София със свободен вход на 9 и 10 септември. То бе предхождано от няколкомесечна лятна прoграма, включваща множество разнообразни социални активности. И ще завърши с национално турне с лекции и уъркшопи с обхват над 30 български града.