Връщат местния феодализъм в Деков, хората пропищяха от арендатори

Тези хора изкупуват имоти, земи и на практика управляват на местно ниво, оплакаха се хората пред народния представител Ралица Добрева

Хората в село Деков са пропищели от арендатори, които правят опит да върнат местния феодализъм там. За този проблем потърсиха съдействието на народния представител от ГЕРБ Ралица Добрева жители на Деков по време на нейния приемен ден днес, информират от пресцентъра на партията.

"Чувстваме се напълно безпомощни. Тези хора изкупуват имоти, земи и на практика управляват на местно ниво. Случвало се е дори да преграждат улици, защото така им е по-удобно”, оплакаха се хората. Те предоставиха на народния представител Ралица Добрева писмо, с което са сигнализирали всички институции за случващото се.

"Проблемът продължава от години и вече ситуацията е нетърпима”, обобщиха потърпевши. Пред тях Ралица Добрева се ангажира да проведе разговори със сезираните институции, за да акцентира върху неотложността на проблема, за да се намери в най-кратки срокове и решение на казуса.