Люси Дяковска загря за концерта си с крос в парк "Кайлъка"

Плевенчанката представя "Разходка по Бродуей"

Броени часове преди концерта си в родния Плевен Люси Дяковска загря за събитието с крос в парк "Кайлъка". Заедно с нея бе и любимото й куче Мели, похвали се певицата на официалната си страница във Фейсбук.

Тази вечер Люси и Плевенска филхармония ще представят пред плевенската публика "Разходка по Бродуей". Новият проект включва 90 процента нови неща.

"Периодично се разхождаме из Бродуей - тръгваме от 20-30-те години, откриваме с "Кабаре", минаваме през "Чикаго", после отделяме време на един суинг период. Минаваме през 50-те години на мюзикъл изкуството с "Over the rainbow" и "Singing in the rain", нещо нетипично за българската сцена. И след това влизаме в 60-те години... "Уестсайдска история" и музиката на Леонард Бърнщайн. Към 70-те години сме с мюзикъли като "Сладката Черити". Ще завършим с "Мулен руж" и след това влизаме в моята любима част - бисовете. И предполагам, че след близо два часа публиката ще си тръгне с едно още по-богато чувство и по-богата представа какво е мюзикъл сцената, както и с много приятни и динамични емцоии", сподели наскоро талантливата плевенчанка.

Заедно с Люси в "Разходка по Бродуей" ще бъдат танцьорите от "Funky Monkeys".