Театралният хит "Жена ми се казва Борис“ гостува в Плевен на 20 април

Плевен Лайф

29-03-2017, 10:35

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Билетите са в продажба

Най-гледаната комедия за 2016 година "Жена ми се казва Борис" гостува на плевенска сцена на 20 април. След бляскавото турне в цялата страна, което мина при небивал интерес, театралният хит ще зарадва и любителите на сценичното изкуството в града на Панорамата.

Плеяда любими български актьори ще се изявят на плевенска сцена на 20 април. Това ще се случи в читалище "Съгласие". В ролите са Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков - Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева. Билетите вече са в продажба.

Никой няма да иска да се окаже в положение, когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж (Станимир Гъмов) спасител, в лицето на артистичния и изобретателен Борис (Румен Угрински). “Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга – любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация