Хубчев залага на Ивайло Чочев срещу Холандия, скаути ще следят изявите му

Има вероятност да си партнира в средата на терена с другия повикан плевенчанин - Александър Цветков

Клубове от Италия ще следят конкретно изявите на двама родни национали тази вечер - Ивайло Чочев и Александър Тонев, съобщават колегите от topsport.bg. Играчите в момента са част от Серия "А", но по всичко личи, че това няма да е така от следващия сезон, тъй като Палермо и Кротоне са застрашени от изпадане. Поради тази причина на Чочев и Тонев би било по-лесно да напуснат през лятото, с надеждата да останат част от италианския елит и през следващия сезон.

България излиза срещу Холандия тази вечер на Националния стадион "Васил Левски" от 21.45 часа в опит да запази шансове за класиране на световното първенство в Русия през 2018 година, а предварителните прогнози сочат, че Чочев ще започне като титуляр заради силните си игри в Палермо от началото на годината и предвид контузиите на Георги Миланов и Светослав Дяков. Все още не е ясно дали ще видим в игра и другия повикан плевенчанин - Александър Цветков, но шансовете да партнира на Чочев в средата на терена не са никак малки.

След четири мача, първи в нашата група е отборът на Франция - с 10 точки, следван от Холандия и Швеция със 7 точки, България - 6, Беларус – 2 и Люксембург с една точка.