Ралица Добрева в Рибен: С Цачева като президент България ще продължи своя път на стабилност

С тези думи областният организационен секретар на ГЕРБ – Плевен започна срещата си с жителите на селото

"България трябва да продължи своя път на стабилност, а това може да бъде гарантирано с избора на Цецка Цачева за Президент на страната.” С тези думи областният организационен секретар на ГЕРБ – Плевен Ралица Добрева започна срещата си с жителите на село Рибен, събрали се в подкрепа на кандидат президентската двойка Цецка Цачева вицеадмирал Пламен Манушев.

"Като председател на НС, избиран два пъти, госпожа Цачева спечели уважението и на опозицията, затова аз знам, че тя ще бъде Президент на всички българи, независимо от тяхното вероизповедание, етнос или пък политически възгледи.”, каза още областният организационен секретар на ГЕРБ – Плевен.

"Нямам съмнение в подготвеността на госпожа Цачева да взема верните политически решения като върховен главнокомандващ на въоръжените сили още повече, че има до себе си доказан професионалист като вицеадмирал Пламен Манушев”, категорична бе Ралица Добрева. Тя призова всички жители на село Рибен, всички плевенчани и жители на Плевенска област да покажат на шести ноември, че могат да се обединят зад кандидатурата на човека от Плевен – Цецка Цачева.