Ремонтът на седем от улиците от инвестиционната програма на общината е завършил

Не е започнало преасфалтирането единствено на улица „Зографска”, където се извършва подмяна на водопреносната мрежа

Завършили са ремонтните дейности на седем от общо 11-те улици, включени в Инвестиционната програма на Община Плевен за 2016 г. за основна рехабилитация със средствата от преходния остатък от целеви трансфери за капиталови разходи в размер на 2 милиона лева. За това информира главният инженер на общината Владислав Иванов.

Готови са улиците „Успех” – от ОК131А до ОК131; „Петко Каравелов” – от ул. „Др. Цанков” до бул. „Хр. Ботев”; улицата до ОДЗ 5 „Гергана” и бл. 40, 41, 42 и 34 в жк „Сторгозия”; ул. „Драва” – от ул. „Добрич” до ул. „Вихър”; ул. „Републиканска” – от ул. „Москва” до ул. „Св. Кл. Охридски”; ул. „Странджа” – от ул. „Х. Димитър” до ул. „Гургулят”; ул. „Св. Кл. Охридски” – от ул. „Москва” до бул. „Европа”.

На три от останалите улици - „Кара Колю”,„Цар Борис III” и бул. „Русе”, рехабилитацията все още тече и е в различна степен на изпълнение. Не е започнало преасфалтирането единствено на улица „Зографска”, където се извършва подмяна на водопреносната мрежа.

Основният ремонт на посочените улици трябва да приключи до края на настоящата календарна година, информират от пресцентъра на общината.