Димитър Пенчев чака с нетърпение европейското в Словения

Кикбоксьорът от Плевен се цели в европейския връх през октомври

Димитър Пенчев води усилена подготовка за предстоящото европейско първенство по кикбокс в Словения. Кикбоксьорът от плевенския клуб "Скорпион" се е прицелил в европейския връх и е съсредоточен на 100 процента за форума в Марибор, който ще се проведе през октомври.

"Готвя се усилено, даже всъщност вече съм готов. След 15 дни имам държавно първенство, което ще се проведе в Каварна. Ще взема участие, както и други момчета от отбора. И след това ще имам още месец до европейското в Словения", сподели Пенчев пред Plevenutre.bg.

"Направих и два базови лагера. Здравословно съм добре в общи линии, което е и най-важното. Чакам да дойде времето за срещите и да покажа това, на което съм способен", допълни Митко.

Междувременно тренировките в СК "Скорпион" продължават. Занимания има всеки ден и всеки, който има желание, може да започне да практикува кикбокс, без значение дали е тренирал нещо до този момент и без значение какви са мотивите - дали да отслабне, да се подготви за състезание или просто за тонус и подобряване на физическото състояние.